lindamariaellinor.blogg.se

2014-12-21
23:30:00

Söndag 21/12-14

Här ekar de typ lite tomt... Aja, kör en liten sammanfattning av de senaste dagarna:)
 
I fredags så va de sista fredagsridningen för terminen o ja hade lilla Ringla. Hon va lite sur i en galoppfattning meen annars så va hon glad o trevlig. Hon va fin på slutet så e väldigt nöjd:)
 
 
<3
 
Igår va de tur uppe i Öfalla. Hade Snorri o han va super som vanligt:) Vi red först upp mot Kroktjärn meen vände när vi såg den första jägaren. Red mot Paskbo o lagom när vi passerat husen så hörde vi fyra skott som nog inte va allt för långt bort så vände vi hem igen. Passade på att rida lite i skogen på vägen hem:)
 
 
Tötisen i sommras<3
 
Ida så va ja först me på turen uppe i Öfalla o ja hade Katla:D<3 Då ja upplevt att hon har blivit väldigt stark dom senaste gångerna ja haft henne ute, så valde ja att ta stången på henne ida för att bespara både mina fingrar o hennes mun. Vart en enorm skillnad redan från början, vilket va riktigt skönt. Är mkt nöjd me henne:)
 
 
<3
 
Sen vart de Botorp som gällde. Red barbacka på bästa Clabbe:D<3 Ida va nog den galnaste gången vi vart me om hittils. Alva red lilla Ibbi som inte alls va me på de där att svänga lr gallopera över en bom. De slutade me att både stackars Clabbe o Sara vart insprungna i av Ibbi. Lyckades me en enorm vilja av att inte bli den första som ramla av Clabbe sitta kvar. O Alva, om du läser de här: du kämpade hur bra som helst me den där gula lilla ponnyn:) O de gick bra, ja lovar:)
 
 
Bästa killen<3
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: