lindamariaellinor.blogg.se

2016-05-25
10:30:49

Onsdag 25/5-16

Bloggade aldrig igår kväll då ja va så himla trött. Hade iaf Kraftur på lektionen o han va superduktig. Han blev väldigt trött på slutet, inte så konstigt då han inte e så gammal plus att de va hans allra första lektion. Meen utifrån hans förutsttningar så gick de bra:) När vi skulle rida upp till sommarhagen efteråt så lyckades Lotti skrämma Kraftur så han gjorde en väldigt snabb 180 graders vändning som min ländrygg inte tyckte om. Meen de gick bra o ja lyckades sitta kvar:)
 
 
Finaste<3 Fotot taget av Eve:)
 
Ida så e de Öfalla o ridlekis som gäller. Veet inte riktigt än va ja ska hitta på innan ja åker dit mer än att äta något, meen något hittar ja säkert på:) Ha de bra så hörs vi!
2016-05-24
07:20:19

Tisdag 24/5-16

Kul att vakna vid klockan 6 när man sovit typ 4 timmar... Iaf, ida så blir de att hjälpa  Emilie att köra de allra sista från lägenheten till stugan o sen i eftermidda/kväll så blir de Öfalla:) Hoppas bara att de inte blir lika kvavt ida som de va igår! Ni får ha en bra dag så hörs vi ikväll!:)
 
 
2016-05-23
21:17:20

Go kväll!:)

Har duschat o ätit nu efter stallet o ska inte göra många knopp resten av kvällen. Vart en eftermidda hos Emilie innan vi åkte ut till stallet. På handikappen så gick vi ut o Clabbe ville gärna gå på lite väl mycket några gånger, annars, så skötte han sig mycket bra:)
 
 
Bästa killen<3
 
Nu blir de att slösurfa lite i väntan på att HTGAWM börjar. Bästa serien! Har blivit så jävla spännande nu o vill bara veta vad som händer!:D