lindamariaellinor.blogg.se

2016-09-17
18:36:58

Lördag 17/9-16

Heej folket! Ida så har de inte hänt mer än att ja har vart uppe i Öfalla. Red lilla Dirken på turen, hade jue lovat honom att ja skulle ta honom^^ Han skötte sig iaf bra, lite seg till en början meen sen så kom han igång:)
 
 
Bästa lilla Dirk<3
 
Sen ja kom hem så har ja inte gjort ett skit, typ. De enda ja har gjort e ätit lunch o suttit vid datorn xP Vi får se va som händer resten av kvällen så höres vi:)
2016-09-16
14:12:53

Fredag 16/9-16

Hehe här va de lite tomt:P Meen aa, ska börja blogga igen. För din skull Alva;) :*
 
Jaa, de som hänt sen sist e väl typ att ridskolan har börjat igen. Har även umgått en hel del me Alva o Nea:) Bästa va nog när vi va på Strå o hoppade ner i ett hål xD Har vart me Eve oxå o sist hon o ja sågs så tog vi en biltur som vart väldigt lång xP Vi åkte till Loka, Hällefors o till sist Rockersholm innan vi åkte hem till Eve igen.
 
Förra fredan när vi red för handikapp så hade ja en av de nya hästarna vi har på ridskolan. En 13-årig herre vid namn Dun Dream Dancer, kallad Danne. Supermysig o jättego att hålla på me o en bänglig bulldozer att rida xD Nää, meen han va trevlig meen verkligen inte enkel. Galoppen har han svårast för, väldig passaktig. Innan han kommer igång i traven ordentligt så töltar han dessutom, så svär på att han har islandshäst nånstans långt bak i släkten xD Rider honom gärna fler ggr:)
 
 
Anna o Danne-boy<3
 
Ida så blir de stallet o kolla när Nea o Alva rider. Ska även åka till Kronhallen o panta lite burkar o flaskor. Mer spännande än så bilr de faktiskt inte:P